Rozvody chladiva

Tak, dnes začneme vymýšlet kudy povede chladivo v klima-bedně. Začal jsem tomu takhle říkat, protože bedna s kondenzátorem a kompresorem se zdá docela dlouhé a nehrozí kolize s jinou bednou, protože zatím je tahle jediná a ta druhá, která přijde v zápětí se bude jmenovat “topení”, protože v ní bude hlavně topení…

A taky ten výparník, ale budu ji říkat bedna topení, možná topná bedna. To uvdíme časem, nemá cenu ted vymýšlet názvy, když ještě není vymyšlené jak zapojit hadice v klimabedně.

A přesně na tom chci pracovat dnes. Akorát nevím kdy během dne vyrazit do hydraulického shopu prodiskutovat jak napojit hadice na ty zpětné ventily. Asi bych měl ráno, protože na tom závisí další postup.

Všera jsem zase natočil report. Začal jsem je dávat na fejzbuk veřejně, aspoň dočasně to tak budu dělat, protože mě nebaví už na každý report dávat odazy. Možná bych sem mohl dát do menu odkaz na playlist ve kterém jsou reporty a vlastně dnes už všechno týkající se projektu auta. Smazal jsem totiž z mého hlavního kanálu desítky, záznamů přimých přenosů z roku 2018 a taky vešechna videa z nahlavní kamery z let 17 a 16. Nemělo to smysl, mí tam několikahodinová videa, které mají 2 nebo v nejlepší případě 5 slédnutí je k ničemu. Zachoval jsem reporty. Dokoce jsem smazal i staré videa z bezpečnostních kamer. Cokoliv se stopáží přes hodinu šlo pryč. Nějaké vyjímky tam zůstali, ale ty by šli spočítat na prstech jedné nohy.

Takže tu máme jeden playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLs2P3saBedVpxLU006jGwaRKemEmq-kaM, který jsem i tak trochu lidštěji pojmenoval a tam je o tomhle projektu teď vše a záznamy přímých přenosů, pokud by to někoho zajímalo jsou na kanálu Smraďoch Tours Live. Nemám tam zatím ani jednoho odběratele, což je dobře, protože se tím pádem nikdo o tom, že vysílám živě pomocí nějakých push zpráv nedozví a zbytečně me nestresuje při práci, že se na mě někdo kouká. Možná, kdyby se stalo, že mě bude sledovat 100 lidí a psát jeden přes druhého do chatu, tak bych nakonec ty přímé přenosy zařiznul, aby mě to nestresovalo. Každopádně, zatím si tam vysílám sám, mám klid a je to fajn.

A pokud jste se přes výšeuvedené odkazy nedostali k poslednímu reportu, tak si ho můžete pustit zde: