Dog mode? Máme taky

Dokonce by se dalo říci, že Tesla to od nás odkopírovala, protože tenhle režim mám vymyšlený už víc jak rok. A proto taky instaluji do auta elektrický kompresor. Ale my jdeme dále.

Tesla Dog mode vypne až se vybijou baterie. Náš systém počítá s dlouhodobým provozem, protože pokud bude venku svítit slunce, což obvykle je příčina toho, že je venku teplo a to je důvodem spuštění klimatizace, potom náš ostrovní systém plně pokrmí spotřebu klimatizačního kompresoru. Po západu slunce se buď baterie vybijí nebo přestane potřeba chladit a ráno než potřeba chladit nastaně baterie se dobijí. Tesle prostě chybí ty solární panely na střeše místo naprosto zbytečné panoramatické střechy. V subaru máme taky téměř přes celou střechu okno, ale vpodstatě vytahuji stítíntko jen v noci.

A jestli jste dočetli až sem a divíte se, kde je sakra včerejší report, tak to jste asi neviděli páteční přímý přenos, který byl nestukečne krátký ale výživný. Report samozřejmě bude, ale co třeba se podívat na ten přímý přenos přímo hned teď?