Blbej argon a taky špatně dodaný hliník

Všechno je v poslední době nějak špatně. V sobotu jsem si vyzvedl v SIADu argon, který se mi zdá kontaminovaný a nejde s tím rozumně vařit hliník. V pondělí zase přivezli hliníkové profily, délka dobrá ale jiný rozměr.

Dnes mám informaci, že láhev z argonem neodešla do SIADU, ale protože se v neděli nesepsal reklamační protokol, tak půjde až příští týden. Ale dostal jsem nabídku láhve z jiné série, jen 10 litrové, abych měl s čím vařit. Samozřejmě si ji zase budu muset zaplatit.

Pokud vás zajímají větší podrobnosti jak to celé probíhalo, včetně jízdy autem do výdejny SIAD a zpět, tak přímý přenos z kanálu Smraďoch Tours Live je zde: https://www.youtube.com/watch?v=_mBaRgsGUGk

A co z toho všechno plyne, že jsme zase mimo plán. Plán byl minulý weekend dodělat nádrž. Jako že to píšu v názvech live přenosů pořád, tak jsem tomu nikdy nevěřil až tuto neděli to bylo opravdu ve stavu, kdy by se to dalo dodělat a mohly se začít řešit držáky. A místo toho abych pracoval řeším problém s tím, že mi nejde udělat čistý svár. Záměrně se snažím neříkat, že to je argon, protože tomu furt nějak nemohu věřit. A uvěřím tomu až si přivezu domů láhev, kde bude svár čistý. Snad už dneska.

Pokud navážu na video, tak jsem taky dostal informaci, že pořídit si argon u Choboly a pak to prohodit za směsný plyn se nedělá ale asi by to šlo. Spíš to ale vidím na to, že vezmu jednu jinou láhev ze SIADu ještě a u Choboly si zcela nezávisle pořídím směsný plyn. Mimochodem, nepotřebujete někdo něco zavařit MAGem, lidově ceóčkem? A to jako dost něco velkého, protože tam mám snad 150 barů.