VSDC video editor premium není lifetime tak tvrdí při nákupu

Právě mi po roce přestal VSCD dělat voice over ale hlavně HW akceleraci výpočtu videa. Jestli máte pocit, ze kupujete prostě pro verzi na jednou pro vždy, tak je to lež a klamavá reklama.

Zde není ani slovo o tom, že se jedná o roční přepdplatné.

Na nejakém webu který vyhledává zlevněné věci… taky je to Lifetime a ne annual payment. Na tomto webu jsem to právě já tehdy koupil a life time license tam bylo i tehdy.

A pak po roce používání dostanete tento výhrůzný dopis:

Thank you for using Vector products!

We’re sending this message to remind you that VSDC Video Editor Pro subscription will expire on 2019-12-06. You will not be able to continue using your product unless you renew your subscription before its expiration date.

7 DAYS LEFT UNTIL EXPIRATION…

Co jakej vektor… vzdycky to bylo flashinego nebo tak něco. Takže to někdo koupil a rovnou chce znova vybrat peníze od všech uživatelů. A ještě si dovolují mí dát milostivě 20% slevy:


V potvrzeni platby žádná informace o tom, že je to roční předplatné

Aktuální stav webu VSDC – opět nikde ani slovo o roce.

Az zde dole malym pismem je jednou zmineno, ze je to subscribtion. Když jsem to kupoval já, tak to ale bylo life time licence. A ani při odklikání odkazů na oficiálních stránkách se na platebním systému nedočtete nic o tom, že platíte pouze na jeden rok.

Je to celé velkej scam. To se vyplatí v číně si koupit adobe premiere a mám ho napořád 🙂